Genererer pdf...

VOKSEN- OG EFTERUDDANNELSE

Reduktion af madspild 1

Lær at planlægge og producere mad med fokus på reduktion af madspild i køkkenet.

Lær at planlægge og producere måltider, hvor du bruger din viden om madspild gennem alle arbejdsprocesser i en madproduktion.

Du kan desuden til bæredygtig bortskaffelse af madaffald i forbindelse med produktion af mad. Derudover kan du samarbejde om forebyggelse af madspild i madproduktionen.

Målgruppe

Kurset retter sig mod faglærte, som arbejder med professionel forplejning i offentlige og private køkkener.

Deltagerbetingelser

Se www.tradium.dk for de regelsæt, der findes for deltagerbetaling og tilmelding til kurset. Såfremt du er ledig, bør du være opmærksom på, at gennemførelsen af et kursus altid sker ifølge aftale mellem jobcenter og kursist.

Eksamen

Der er en skriftlig prøve til uddannelsen.

Varighed

Undervisningstid

Mandag-fredag fra kl. 8:00 – 15:25, hvilket svarer til 37 timer/uge.

Yderligere information

Kontakt AMU kundeservice på tlf.: 70 11 10 10 eller amu-service@tradium.dk for at høre mere

210625

Kursusudbud

NUMMER KURSUS NAVN VARIGHED
210625