Genererer pdf...

VOKSEN- OG EFTERUDDANNELSE

Mad til vegetarer og veganere

Lær at planlægge og tilberede lækker mad til vegetarer og veganere, hvor du bruger din nye viden fra kurset om vegetarisk og vegansk kost.

Efter kurset kan du bruge din viden om vegetarisk kost til at planlægge og fremstille mad til vegetarer og veganere. En kost, der lever op til anbefalingerne for normalkost.

Du lærer at tilberede frugt, grøntsager og bælgfrugter til forskellige former for kolde og varme retter. Du lærer desuden at anrette og præsentere vegetariske og veganske retter, brugerne får en god sensorisk oplevelse.

Målgruppe

Produktionsmedarbejdere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener. Kurset retter sig desuden mod ikke-faglærte der skal arbejde med - eller som ønsker at arbejde med - fremstilling af vegetarisk og vegansk mad med fokus på det sensoriske og ernæringsrigtige.

Deltagerbetingelser

Se www.tradium.dk for de regelsæt, der findes for deltagerbetaling og tilmelding til kurset. Såfremt du er ledig, bør du være opmærksom på, at gennemførelsen af et kursus altid sker ifølge aftale mellem jobcenter og kursist.

Eksamen

Der er en mundtlig og praktisk prøve til uddannelsen.

Varighed

Undervisningstid

Mandag-fredag fra kl. 8:00 – 15:25, hvilket svarer til 37 timer/uge.

Yderligere information

Kontakt AMU kundeservice på tlf.: 70 11 10 10 eller amu-service@tradium.dk for at høre mere

050825

Kursusudbud

NUMMER KURSUS NAVN VARIGHED
050825