Efter kurset kan du bruge din viden om vegetarisk kost til at planlægge og fremstille mad til vegetarer og veganere. En kost, der lever op til anbefalingerne for normalkost.
Du lærer at tilberede frugt, grøntsager og bælgfrugter til forskellige former for kolde og varme retter. Du lærer desuden at anrette og præsentere vegetariske og veganske retter, brugerne får en god sensorisk oplevelse.
Produktionsmedarbejdere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener. Kurset retter sig desuden mod ikke-faglærte der skal arbejde med - eller som ønsker at arbejde med - fremstilling af vegetarisk og vegansk mad med fokus på det sensoriske og ernæringsrigtige.
Se www.tradium.dk for de regelsæt, der findes for deltagerbetaling og tilmelding til kurset. Såfremt du er ledig, bør du være opmærksom på, at gennemførelsen af et kursus altid sker ifølge aftale mellem jobcenter og kursist.
Der er en mundtlig og praktisk prøve til uddannelsen.
Mandag-fredag fra kl. 8:00 – 15:25, hvilket svarer til 37 timer/uge.
Kontakt AMU kundeservice på tlf.: 70 11 10 10 eller amu-service@tradium.dk for at høre mere
NUMMER | KURSUS NAVN | VARIGHED |
---|