Genererer pdf...

VOKSEN- OG EFTERUDDANNELSE

Almen fødevarehygiejne

Lær om fødevarehygiejne og håndtering af fødevarer i virksomheder. Få viden om mikroorganismer og principper for personlig hygiejne og produktionshygiejne.

Kom på kursus i almen fødevarehygiejne og lær at arbejde efter gældende lovgivning og regler inden for området. Du vil bl.a. lære om egenkontrol ved produktion, opbevaring og salg af mad. Derudover vil du lære at lave systematiske overvågningsprocedurer og kunne påpege kritiske punkter.

Deltagerne kan arbejde efter gældende regler og lovgivning om fødevarehygiejne og anvende principper om egenkontrol og risikoanalyse. Du får viden om mikroorganismers til at hæmme mikroorganismers udvikling og god personlig hygiejne og produktionshygiejne. Desuden lærer du at anvende de overordnede principper om egenkontrol ved produktion, opbevaring og salg af mad.

Du vil lære om lovgivning om fremstilling, opbevaring, opvarmnings-, varmholdnings- og nedkølingsfasen og salg af fødevarer. Du vil desuden kende til fødevareregionernes funktion ved tilsyn og godkendelse af virksomheder samt ved offentliggørelse af kontrolresultater.

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af fødevarer til salg.

Deltagerbetingelser

Se www.tradium.dk for de regelsæt, der findes for deltagerbetaling og tilmelding til kurset. Såfremt du er ledig, bør du være opmærksom på, at gennemførelsen af et kursus altid sker ifølge aftale mellem jobcenter og kursist.

Eksamen

Der er en skriftlig prøve til uddannelsen.

Varighed

Undervisningstid

Mandag-fredag fra kl. 8:00 – 15:25, hvilket svarer til 37 timer/uge.

Yderligere information

Kontakt AMU kundeservice på tlf.: 70 11 10 10 eller amu-service@tradium.dk for at høre mere

210625

Kursusudbud

NUMMER KURSUS NAVN VARIGHED
210625