Kom på kursus i almen fødevarehygiejne og lær at arbejde efter gældende lovgivning og regler inden for området. Du vil bl.a. lære om egenkontrol ved produktion, opbevaring og salg af mad. Derudover vil du lære at lave systematiske overvågningsprocedurer og kunne påpege kritiske punkter.
Deltagerne kan arbejde efter gældende regler og lovgivning om fødevarehygiejne og anvende principper om egenkontrol og risikoanalyse. Du får viden om mikroorganismers til at hæmme mikroorganismers udvikling og god personlig hygiejne og produktionshygiejne. Desuden lærer du at anvende de overordnede principper om egenkontrol ved produktion, opbevaring og salg af mad.
Du vil lære om lovgivning om fremstilling, opbevaring, opvarmnings-, varmholdnings- og nedkølingsfasen og salg af fødevarer. Du vil desuden kende til fødevareregionernes funktion ved tilsyn og godkendelse af virksomheder samt ved offentliggørelse af kontrolresultater.
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af fødevarer til salg.
Se www.tradium.dk for de regelsæt, der findes for deltagerbetaling og tilmelding til kurset. Såfremt du er ledig, bør du være opmærksom på, at gennemførelsen af et kursus altid sker ifølge aftale mellem jobcenter og kursist.
Der er en skriftlig prøve til uddannelsen.
Mandag-fredag fra kl. 8:00 – 15:25, hvilket svarer til 37 timer/uge.
Kontakt AMU kundeservice på tlf.: 70 11 10 10 eller amu-service@tradium.dk for at høre mere
NUMMER | KURSUS NAVN | VARIGHED |
---|