Genererer pdf...

VOKSEN- OG EFTERUDDANNELSE

Kalkulation i køkkenet – trin 1

Lær at kalkulere kostpris og udarbejde prisoverslag på enkeltretter.

Efter kurset kan du kalkulere kostpris ud fra viden om mængder og svindprocenter. Du lærer at udarbejde prisoverslag på enkeltretter ud fra passende dækningsbidrag.

Derudover lærer du at vurdere en dækningsgrad og hvordan en merproduktion påvirker det forventede overskud. Du vil også lære at anvende regneark til beregning af madretters kostpris, brutto- og nettosalgspris samt dækningsbidrag.

Målgruppe

Alle voksne som tilhører AMU-målgruppen. (se www.tradium.dk)

Deltagerbetingelser

Se www.tradium.dk for de regelsæt, der findes for deltagerbetaling og tilmelding til kurset. Såfremt du er ledig, bør du være opmærksom på, at gennemførelsen af et kursus altid sker ifølge aftale mellem jobcenter og kursist.

Eksamen

Der er en skriftlig eksamen til uddannelsen.

Varighed

Undervisningstid

Mandag-fredag fra kl. 8:00 – 15:25, hvilket svarer til 37 timer/uge.

Yderligere information

Kontakt AMU kundeservice på tlf.: 70 11 10 10 eller amu-service@tradium.dk for at høre mere

210625

Kursusudbud

NUMMER KURSUS NAVN VARIGHED
210625