Genererer pdf...

VOKSEN- OG EFTERUDDANNELSE

Det klimavenlige køkken

Kom på kursus, hvor du lærer at udvikle og fremstille klimavenligt mad. Klimavenligt mad, hvor du lærer at lave mad ud fra hensyn til miljø, klima og sæsonvarer.

Efter kurset kan du udvikle og fremstille klimavenligt mad baseret på hensyntagen til miljø- og klimaforhold og sæsonvarer, kendskab til madtraditioner og madkultur. Du kan anvende viden om økonomisk bæredygtighed og kundegrupper ved udvikling af koncepter for klimavenlig mad.

Du kan anvende den opnåede viden til at:

  • Udvikle og fremstille klimavenlig mad
  • Fremstille mad af lokale råvarer og råvarer i sæson
  • Udvikle koncepter for klimavenlig mad baseret på økonomisk bæredygtighed

Målgruppe

Kurset retter sig imod faglærte og personer med tilsvarende kompetencer, der arbejder med madfremstilling/ produktion i restaurant, kantine, café, større køkkener samt cateringen m.m.

Deltagerbetingelser

Se www.tradium.dk for de regelsæt, der findes for deltagerbetaling og tilmelding til kurset. Såfremt du er ledig, bør du være opmærksom på, at gennemførelsen af et kursus altid sker ifølge aftale mellem jobcenter og kursist.

Eksamen

Der er en skriftlig eksamen til uddannelsen.

Varighed

Undervisningstid

Mandag-fredag fra kl. 8:00 – 15:25, hvilket svarer til 37 timer/uge.

Yderligere information

Kontakt AMU kundeservice på tlf.: 70 11 10 10 eller amu-service@tradium.dk for at høre mere

210625

Kursusudbud

NUMMER KURSUS NAVN VARIGHED
210625