På kurset lærer du at fremstille forskellige typer klassiske smørrebrød med udgangspunkt i det klassiske danske smørrebrødskøkken. Du kommer til at arbejde med kolde og lune anretninger og lave salater, garniture og pynt. Du lærer desuden at arbejde med variationer ud fra viden om danske råvarer, råvaresammensætning, smag, konsistens og farver.
Du får viden, så du kan arbejde efter de gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i forhold målet.
Der findes også et trin 2 af kurset, hvor du kan bygge videre på din viden og blive endnu dygtigere inden for smørrebrødskøkkenet.
Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder. Kurset retter sig mod ikke-faglærte, der har erfaring i et køkken eller på en restaurant. Det anbefales, at man efterfølgende tager kurset 20839 Innovativt smørrebrød.
Se www.tradium.dk for de regelsæt, der findes for deltagerbetaling og tilmelding til kurset. Såfremt du er ledig, bør du være opmærksom på, at gennemførelsen af et kursus altid sker ifølge aftale mellem jobcenter og kursist.
Der er en mundtlig og praktisk prøve til uddannelsen.
Mandag-fredag fra kl. 8:00 – 15:25, hvilket svarer til 37 timer/uge.
Kontakt AMU kundeservice på tlf.: 70 11 10 10 eller amu-service@tradium.dk for at høre mere
NUMMER | KURSUS NAVN | VARIGHED |
---|