Genererer pdf...

VOKSEN- OG EFTERUDDANNELSE

Smørrebrødsværkstedet

Lær at arbejde med det klassiske danske smørrebrødskøkken og lave lækre og indbydende variationer af smørrebrød med forskellige salater, garniture og pynt.

På kurset lærer du at fremstille forskellige typer klassiske smørrebrød med udgangspunkt i det klassiske danske smørrebrødskøkken. Du kommer til at arbejde med kolde og lune anretninger og lave salater, garniture og pynt. Du lærer desuden at arbejde med variationer ud fra viden om danske råvarer, råvaresammensætning, smag, konsistens og farver.

Du får viden, så du kan arbejde efter de gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i forhold målet.
Der findes også et trin 2 af kurset, hvor du kan bygge videre på din viden og blive endnu dygtigere inden for smørrebrødskøkkenet.

Målgruppe

Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder. Kurset retter sig mod ikke-faglærte, der har erfaring i et køkken eller på en restaurant. Det anbefales, at man efterfølgende tager kurset 20839 Innovativt smørrebrød.

Deltagerbetingelser

Se www.tradium.dk for de regelsæt, der findes for deltagerbetaling og tilmelding til kurset. Såfremt du er ledig, bør du være opmærksom på, at gennemførelsen af et kursus altid sker ifølge aftale mellem jobcenter og kursist.

Eksamen

Der er en mundtlig og praktisk prøve til uddannelsen.

Varighed

Undervisningstid

Mandag-fredag fra kl. 8:00 – 15:25, hvilket svarer til 37 timer/uge.

Yderligere information

Kontakt AMU kundeservice på tlf.: 70 11 10 10 eller amu-service@tradium.dk for at høre mere

210625

Kursusudbud

NUMMER KURSUS NAVN VARIGHED
210625