Arbejde med at skære grøntsager

Mad til vegetarer og veganere

Ingen aktive hold
Kontakt os for oprettelse
AMU kundeservice

Lær at planlægge og tilberede lækker mad til vegetarer og veganere, hvor du bruger din nye viden fra kurset om vegetarisk og vegansk kost.

Efter kurset kan du bruge din viden om vegetarisk kost til at planlægge og fremstille mad til vegetarer og veganere. En kost, der lever op til anbefalingerne for normalkost.

Du lærer at tilberede frugt, grøntsager og bælgfrugter til forskellige former for kolde og varme retter. Du lærer desuden at anrette og præsentere vegetariske og veganske retter, brugerne får en god sensorisk oplevelse.

Fag til kurset

Fakta

Det er muligt at få økonomisk støtte i form af VEU-godtgørelse, og tilskud til befordring under et AMU-kursus. Godtgørelsen svarer til højeste dagpengesats.

For at få VEU-godtgørelse og tilskud til befordring må du ikke have en uddannelse, der er på et højere niveau end en erhvervsuddannelse eller lignende. Det vil sige, at din uddannelse ikke må forudsætte bestået uddannelse på gymnasialt niveau.

Ansøgning om VEU-godtgørelse sker på voksenuddannelse.dk, og gøres af arbejdsgiveren.

Kontakt AMU-kundeservice for nærmere vejledning herom, eller læs mere ved Undervisningsministeriet.

Parkering

Der findes parkeringspladser på alle skolens adresser. Husk at kun de afmærkede felter må benyttes. Q-park kontrollerer og udskriver evt. bøder.

Der findes desuden elladestandere, så du kan lade din el-bil. Der er dog et begrænset antal på hver adresse.

Kantineforhold

Vi har kantine på alle vores adresser, hvor der er mulighed for at købe mad, eller nyde sin medbragte mad.

Tobaksfri område

Tradium er tobaksfrit område og har tobaksfri skoletid. Dette gælder også kursister. Det er derfor ikke tilladt at bruge tobaksprodukter inkl. snus på området.

Find alle praktiske informationer

Produktionsmedarbejdere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Kurset retter sig desuden mod ikke-faglærte der skal arbejde med - eller som ønsker at arbejde med - fremstilling af vegetarisk og vegansk mad med fokus på det sensoriske og ernæringsrigtige.

Der er en mundtlig og praktisk prøve til uddannelsen.