Kursister på hotel, køkken og restaurant

Reduktion af madspild 1

Ingen aktive hold
Kontakt os for oprettelse
AMU kundeservice

Lær at planlægge og producere mad med fokus på reduktion af madspild i køkkenet.

Lær at planlægge og producere måltider, hvor du bruger din viden om madspild gennem alle arbejdsprocesser i en madproduktion.

Du kan desuden til bæredygtig bortskaffelse af madaffald i forbindelse med produktion af mad. Derudover kan du samarbejde om forebyggelse af madspild i madproduktionen.

Fag til kurset

Fakta

Det er muligt at få økonomisk støtte i form af VEU-godtgørelse, og tilskud til befordring under et AMU-kursus. Godtgørelsen svarer til højeste dagpengesats.

For at få VEU-godtgørelse og tilskud til befordring må du ikke have en uddannelse, der er på et højere niveau end en erhvervsuddannelse eller lignende. Det vil sige, at din uddannelse ikke må forudsætte bestået uddannelse på gymnasialt niveau.

Ansøgning om VEU-godtgørelse sker på voksenuddannelse.dk, og gøres af arbejdsgiveren.

Kontakt AMU-kundeservice for nærmere vejledning herom, eller læs mere ved Undervisningsministeriet.

Parkering

Der findes parkeringspladser på alle skolens adresser. Husk at kun de afmærkede felter må benyttes. Q-park kontrollerer og udskriver evt. bøder.

Der findes desuden elladestandere, så du kan lade din el-bil. Der er dog et begrænset antal på hver adresse.

Kantineforhold

Vi har kantine på alle vores adresser, hvor der er mulighed for at købe mad, eller nyde sin medbragte mad.

Tobaksfri område

Tradium er tobaksfrit område og har tobaksfri skoletid. Dette gælder også kursister. Det er derfor ikke tilladt at bruge tobaksprodukter inkl. snus på området.

Find alle praktiske informationer

Kurset retter sig mod faglærte, som arbejder med professionel forplejning i offentlige og private køkkener.

Der er en skriftlig prøve til uddannelsen.