Kursister arbejder i køkken

Smørrebrødsværkstedet

Ingen aktive hold
Kontakt os for oprettelse
AMU kundeservice

Lær at arbejde med det klassiske danske smørrebrødskøkken og lave lækre og indbydende variationer af smørrebrød med forskellige salater, garniture og pynt.

På kurset lærer du at fremstille forskellige typer klassiske smørrebrød med udgangspunkt i det klassiske danske smørrebrødskøkken. Du kommer til at arbejde med kolde og lune anretninger og lave salater, garniture og pynt. Du lærer desuden at arbejde med variationer ud fra viden om danske råvarer, råvaresammensætning, smag, konsistens og farver.

Du får viden, så du kan arbejde efter de gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i forhold målet.
Der findes også et trin 2 af kurset, hvor du kan bygge videre på din viden og blive endnu dygtigere inden for smørrebrødskøkkenet.

Fag til kurset

Fakta

Det er muligt at få økonomisk støtte i form af VEU-godtgørelse, og tilskud til befordring under et AMU-kursus. Godtgørelsen svarer til højeste dagpengesats.

For at få VEU-godtgørelse og tilskud til befordring må du ikke have en uddannelse, der er på et højere niveau end en erhvervsuddannelse eller lignende. Det vil sige, at din uddannelse ikke må forudsætte bestået uddannelse på gymnasialt niveau.

Ansøgning om VEU-godtgørelse sker på voksenuddannelse.dk, og gøres af arbejdsgiveren.

Kontakt AMU-kundeservice for nærmere vejledning herom, eller læs mere ved Undervisningsministeriet.

Parkering

Der findes parkeringspladser på alle skolens adresser. Husk at kun de afmærkede felter må benyttes. Q-park kontrollerer og udskriver evt. bøder.

Der findes desuden elladestandere, så du kan lade din el-bil. Der er dog et begrænset antal på hver adresse.

Kantineforhold

Vi har kantine på alle vores adresser, hvor der er mulighed for at købe mad, eller nyde sin medbragte mad.

Tobaksfri område

Tradium er tobaksfrit område og har tobaksfri skoletid. Dette gælder også kursister. Det er derfor ikke tilladt at bruge tobaksprodukter inkl. snus på området.

Find alle praktiske informationer

Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Kurset retter sig mod ikke-faglærte, der har erfaring i et køkken eller på en restaurant. Det anbefales, at man efterfølgende tager kurset 20839 Innovativt smørrebrød.

Der er en mundtlig og praktisk prøve til uddannelsen.